fbpx

Как да изберем точния аромат на свещ за подарък?

Всеки от нас иска да зарадва любим човек по възможно най-добър и уникален начин. Тази задача понякога може да ни затрудни, особено когато пазаруваме онлайн. Днес ще Ви споделим няколко подхода за това как да изберем точните аромати за свещи за подарък. С напредването на интернет виртуалното пазаруване става все по-честа и предпочитана практика. Особено днес, при наложена наредба за спазване на социална дистанция, влизането във физически магазин за подаръци е мисия невъзможна. Това, обаче, не означава, че ще спрем да отбелязваме важните дни с изненади! Нашите близки заслужават да бъдат зарадвани с жест на обич и внимание. Актуална идея за подарък са ароматните свещи, които могат да бъдат поръчани и доставени по безопасен начин директно в дома на получателя си.

Съвременните аромати за свещи могат да бъдат разнообразни, което е плюс, защото ни дава възможност да избираме между безброй предложения и комбинации. Обикновено, те се групират на различни типове според своя характер и атмосферата, която създават. Общото между тях е, че са подходящи като подарък за рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, Св. Валентин, нанасяне в нов дом или друг празник.

апетитни аромати за свещи

Апетитни аромати за свещи

Нищо не поддържа домашната атмосфера и семейния уют, както апетитните ухания. Те пресъздават автентичното усещане за току-що приготвена храна. Интересното е, че когато изпълват стаята, много често ни връщат обратно в спомените – когато сме били малки. Напомнят ни точно за онези дни в очакване на следващото лакомство, което се пече във фурната.

Печива

Неслучайно има толкова много разновидности, които при запалване напомнят на определена любима храна.Тайната се крие в това, чe те пазят уюта на семейните вечери, миговете, когато всички сме се събрали около масата. Именно тези малки ценни моменти се помнят за цял живот, събират истории и сближават фамилиите. Макар че гледаме да избягваме въглехидратите, най-запомнящите се предложения в тази категория са точно аромати на тестени изделия – бананов хляб, пресен хляб, канелени кифлички. Със сигурност тези познати миризми са ни карали да се спираме пред любимата пекарна поне веднъж. Има нещо в мирис на ръчно приготвения хляб, което ни връща обратно към корените и ни кара просто да си отчупим.

Десерти и плодове

Не по-малко устоими са и свещите, вдъхновени от любими десерти: шоколадов фъдж, крем брюле, дъхаво амарето, ирландски крем. Няма нищо лошо да им се насладим от разстояние, без да нарушаваме диетата си. Сладостта действа приятно, без да е натрапчива и повдига доброто настроение. По-леките аромати с плодови нотки и сладост на десерт са запазена марка за летните месеци. 

Много предложения са подходящи подаръци и за различните сезони и празници. Така например, през есента винаги е добра идея да подарим нещо с дъх на канела. През зимата пък, коледна трапеза е нищо без уханието домашно изпечен хляб. Понякога всичко, което е нужно за уюта, е клечка кибрит.

цветни аромати за свещи

Цветни аромати за свещи

Свежестта носи в себе си дъх на цветя. Изпълнете въздуха с флорални усещания, напомнящи на пролет и стопете снеговете. Ако искате да блеснете с подарък, който е по-уникален от стръкче цветя, създайте перфектния благоуханен букет. Подберете правилно точния аромат за свещ за подарък. Можете да използвате като отправна точка познанията си за това какъв парфюм носи любимия човек. Ако не сте сигурни, опитайте се да си помислите кое цвете би му отивало най-много – момина сълза, лавандула или може би, люляк. При избора можете да подходите и с принципа на изключването – лек или тежък аромат, с една доминираща съставка, нещо оригинално или традиционно. Не се притеснявайте да експериментирате, а комбинирането е направо задължително.

Все по-често се опитваме да проявим креативност и да изненадаме с нещо неочаквано. Пример за това са свещите с нотки на благоуханното антично сандалово дърво. Напоследък, това ухание набира популярност сред любителите на йогата, но малко хора знаят, че традицията в използването му датира много отдавна. Сведения за символиката му могат да бъдат намерени още в древните митологии. Свещта, вдъхновена от вечнозеленото дърво е чудесен подарък за любителите на духовните учения и търсещите спокойствие.

Плодови аромати за свещи

Дори ако тази година Ви се наложи да пропуснете плажа, не забравяйте да поканите лятото у дома. Свежестта на плодовете през горещите дни е особено презареждаща – подарете я на любим човек! Плодовите нотки са любими почти на всеки, така че вероятността да сгрешите при избора е много малка. С този практичен вариант поднасяте част от лятото под формата на арома свещ. 

Възможностите тук са толкова много. Предложения като зелен чай и кокос внасят екзотика още със самото запалване. С тях пренасяме мислите си направо към тропическите острови. Манго, касис, нектарини – все предпочитани ухания, които могат да бъдат комбинирани по всякакъв начин. С тях ще Ви се иска винаги да е топло, цветно и приятно. Е, това вече е възможно.

Емоции и ухания

Домът е нашия малък оазис, затова е важно да ухае винаги прекрасно. Точният аромат дава възможност да релаксираме, да се презаредим и да бъдем себе си. Той повдига настроението и ни прави по-ентусиазирани. Силата на арома свещите е много силна – тя може да задейства както емоции, така и чувства, може дори да възпроизвежда цели празници и сезони. Затова и избора на точния аромат е така отговорна задача, която не бива да бъде пренебрегвана. Гарантираме Ви, че част от спомените Ви ще попият точно тези благоухания на домашния комфорт.

Когато избираме точните аромати за свещи за подарък е хубаво да имаме предвид и визията на продукта, както и къде ще намери своето място. По-леките ухания са особено освежаващи за спални, детски стаи и баня. Тази идея е страхотна и за новодомци, които са на една искра разстояние от пламъка на домашното огнище. Дизайнът също не е за пренебрегване. Изработките по индивидуална поръчка се отличават с внимание към детайла и неповторим външен вид. Още от пръв поглед получателят на подаръка ще разбере, че зад неговата нова придобивка стоят часове труд, посветени само за него. Това усещане за изключителност е ключово за успешната изненада. Накарайте близките Ви да се чувстват специални с уникално восъчно украшение от NCandles, защото те го заслужават.

Вижте и останалите публикации в нашия блог!

Вашият коментар