Често задавни въпроси

Всичко, което трябва да знаете:

Благодарим, че ни избирате!

За нас е необходимо поръчките да се правят през красивия ни сайт www.custom-candles.com, за да може да се генерира номер на поръчката, да са зададени основните й параметри, както и да са достъпни Вашите координати в системата.

В графа „Бележки“ в края на поръчката може да запишете всички промени, които искате да направите. От комплектите за кръщене не могат да се изключат голямата кутия, малките кутийки и голямата свещ. Всичко останало може да се допълва или премахва от избрания комплект – просто запишете това което желаете в графа „Бележки“. Ние ще коригираме в поръчката желаното от Вас и ще дадем крайна цена. Информация за цените има за всеки продукт, а в описанието им и на артикулите, които желаете да добавим.

Моля запишете в графа “Бележки” освен датата на събитието, но и ориентировъчен период в който желаете поръчаните артикули да са при Вас. В случай, че не можем да се съобразим с Вашия срок ние ще се свържем с Вас.

Към комплектите за кръщене

От комплектите за кръщене не могат да се изключат голямата кутия, малките кутийки и свещта, останалото може да допълвате и/или премахвате. Ние ще коригираме в поръчката желаното от Вас и ще дадем крайна цена.

Към комплектите за кръщене

По време на активния сезон май-октомври, поръчки се приемат и изпълняват според натовареността. Затова моля запишете в графа “Бележки” освен датата на събитието, но и ориентировъчен период в който желаете поръчаните артикули да са при Вас. В случай, че не можем да се съобразим с Вашия срок ние ще се свържем с Вас.

За да сме полезни на всички в общия случай издаваме поръчаните комплекти няколко дни преди самото събитие.

Моля не се учудвайте, че изпращаме свещите без преглед. Желанието ни е свещите да стигнат до Вас по начина по който сме ги опаковали и изпратили. Повечето поръчки при нас се правят по индивидуален проект, което, в общия случай, не позволява канселиране на поръчката.
Това, обаче, не трябва да Ви плаши. Ние искаме да сте доволни от резултата. Това означава, че при несъответствие с поръчката или възникване на реален проблем ние сме насреща да го решим заедно, а ако не се получи може и да върнете поръчаните от Вас свещи.

Благодарим Ви за доверието и разбирането!

  • Съгласно чл. 57, т. 3  от Закона за защита на потребителя продуктите, показани на сайта www.custom-candles.com са стоки, изработени по индивидуална поръчка и съобразени с индивидуални изисквания (с имена, инициали, дата, вид и форма на свещтите, и т.н), поради което Потребителят (Клиента)  няма право на отказ от направената поръчка-договор.

 

  • Ако желаете да върнете закупен продукт, който не е правен по специални критерии и желания на потребителя/клиента, моля да го направите в рамките на 14 дни, считано от датата на получаване на продуктите.

– Плащенето се извършва по един от избраните от Вас начини:

>> банков превод
>> наложен платеж с пощенски паричен превод.
>> плащания чрез картова система.

Обърнете внимание, че ритуалните свещи за сватби и кръщение изискват специално съхранение. Те трябва да се пазят на стайна температура, поставени на равна повърхност.
Свещите се съхраняват в хладни помещения и далече от пряка слънчева светлина или други източници на топлина.

Ен Кендълс ООД е администратор на лични данни по отношение на информацията
предоставена от Вас при покупка на наши свещи и аксесоари. За повече инфорамция вижте тук.