NCandles разказва…

… Приказки за пламък, с пламък. Истории за онзи пламък, който роди NCandles и онзи, който проблясва във всички N на брой души, зарадвани от изяществото на ръчно изработените свещи. Истории с пламък за всеки един, до когото достига и ще достигне светлина.

В искрата си, този пламък е съвкупност от пъстра душевност, безмерна идейност и впечатляваща сръчност, пламнали за първи път в бляскавите очички на Ния, нашето N(ia) в NCandles. А където има детски блясък има истинност, индивидуалност и красота, които са основните характеристики на всеки наш продукт.

Този пламък отключва ежедневно сръчността на сплотеното ни семейство и развива вълшебството, наречено NCandles, с невъобразима мощ от 2013 година, та до днес.

Ръчно изработени свещи за сватби, кръщене, семейни поводи, фирмени поводи и всякакви други светли празници ни разкриха пъстрия свят на изкуството, където има повече живот от където и да е било другаде. Живот, за който нашето вдъхновение, детско чудо и главно N – Ния, не можа да се пребори.

NCandles разказва

Водени от вярването, че който раздава светлина никога не остава на тъмно, посвещаваме таланта и любовта си на ръчно направени декоративни свещи и на всички, за които те са специално декорирани и нежно оформени,

За да свети някъде
другаде!

За да е стоплена нечия
душа!

За да има красота и
да блестят очи!

Срещаме се с хора от всяко кътче на страната и света, за да приемем следващото предизвикателство и да изработим индивидуален проект, който носи своя енергия, заряд и красота.

NCandles има мисията да доказва, че красотата и топлината могат да бъдат подарени, за да зарадват и стоплят близки, приятели, партньори.

NCandles е движеща сила и изящно творение!

NCandles е любовта, която има сила да сплотява.

NCandles e уютна прегръдка.

NCandles e бласък в очички на дете!

NCandles е празничност, надежда, светлина!

Не оставяйте на тъмно, имайте своето N вдъхновение, подарявайте светлина и разказвайте приказките на своя живот с пламък!