Методи на плащане

Плащенето може да се извърши чрез:

Bank transfer

Банков превод

Банкова карта

Наложен платеж

Потвърждение за приемане на поръчка

След като завършите поръчката си ще получите имейл с потвърждението ѝ. Все пак, не пропускайте да отбележите телефонния си номер, за да имаме бърза връзка, в случай че се наложат допълнителни уточнения по изработката на ръчно направени декоративни свещи, специално за вас.

Поръчвайки през сайта, автоматично се генерира номер на поръчка, което налага възлагането да се случва през красивия ни интернет портал. Изключение правят свещите по индивидуален проект, където детайлите следва да се консултират и само интернет връзка не е достатъчна. Ще се чуем, ще се запознаем и ще обсъдим всичко необходимо.

+359888006533.

contact@custom-candles.com.

Доставка

След изтичане на срока за изработване на поръчката (или по-рано) ще изпартим свещите на посочения от Вас адрес. При всякакви отклонения от зададените срокове ще се свържем с Вас.
За България доставката се извършва чрез нашите партньори Еконт Експрес

Във връзка с бизнеса ни на платформата на Етси имаме 8-годишен опит с доставки по света – Америка, Европа и т.н. Извършват се и експресни доставки с DHL в рамките на 2-3 дни. Ако доставката не е експресна, доставяме с немските пощи

Доставките се изпращат без преглед

Моля не се учудвайте, че изпращаме свещите без преглед. Желанието ни е свещите да стигнат до Вас по начина, по който сме ги опаковали и изпратили. Повечето поръчки при нас се правят по индивидуален проект, което, в общия случай, не позволява канселиране на поръчката.

Това, обаче, не трябва да Ви плаши. Ние искаме да сте доволни от резултата. Това означава, че при несъответствие с поръчката или възникване на реален проблем ние сме насреща да го решим заедно, а ако не се получи може и да върнете поръчаните от Вас свещи.

С оглед настоящата пандемична обстановка са възможни забавяния в доставките.

Благодарим Ви за доверието и разбирането!