1. Методи на плащане

Плащенето може да се извърши чрез:

  • банков превод;
  • банкова карта;
  • наложен платеж с пощенски паричен превод.

2. Потвърждение за приемане на поръчка

След като завършите поръчката си ще получите имейл с потвърждението ѝ. Все пак, не пропускайте да отбележите телефонния си номер, за да имаме бърза връзка, в случай че се наложат допълнителни уточнения по изработката на ръчно направени декоративни свещи, специално за вас.

Поръчвайки през сайта, автоматично се генерира номер на поръчка, което налага възлагането да се случва през красивия ни интернет портал. Изключение правят свещите по индивидуален проект, където детайлите следва да се консултират и само интернет връзка не е достатъчна. Ще се чуем, ще се запознаем и ще обсъдим всичко необходимо.

Не се колебайте, очакваме ви: 0888006533.
contact@custom-candles.com.

3. Доставка

След изтичане на срока за изработване на поръчката (или по-рано) ще изпартим свещите на посочения от Вас адрес. При всякакви отклонения от зададените срокове ще се свържем с Вас.
Доставката се извършва чрез бързите ни партньори от Еконт Експрес.

Във връзка с бизнеса ни на платформата на Етси имаме 8-годишен опит с доставки по света – Америка, Европа и т.н. Извършват се и експресни доставки с DHL в рамките на 2-3 дни. Ако доставката не е експресна, доставяме с немските пощи.
С оглед настоящата пандемична обстановка са възможни забавяния в доставките.

Благодарим Ви за доверието и разбирането!