1. Методи на плащане

Плащенето може да се извърши чрез:

  • банков превод;
  • наложен платеж с пощенски паричен превод.

Благодарим за разбирането и очаквайте съвсем скоро възможност за плащане чрез картова система.

2. Потвърждение за приемане на поръчка

След като завършите поръчката си ще получите имейл с потвърждението ѝ. Все пак, не пропускайте да отбележите телефонния си номер, за да имаме бърза връзка, в случай че се наложат допълнителни уточнения по изработката на ръчно направени декоративни свещи, специално за вас.

Поръчвайки през сайта, автоматично се генерира номер на поръчка, което налага възлагането да се случва през красивия ни интернет портал. Изключение правят свещите по индивидуален проект, където детайлите следва да се консултират и само интернет връзка не е достатъчна. Ще се чуем, ще се запознаем и ще обсъдим всичко необходимо.

Не се колебайте, очакваме ви: 0888006533.
contact@custom-candles.com.

3. Доставка

След изтичане на срока за изработване на поръчката (или по-рано) ще изпартим свещите на посочения от Вас адрес. При всякакви отклонения от зададените срокове ще се свържем с Вас.
Доставката се извършва чрез бързите ни партньори от Еконт Експрес.

4. Преглед на свещите при получаване.

Моля не се учудвайте, че изпращаме свещите без преглед. Желанието ни е свещите да стигнат до Вас по начина, по който сме ги опаковали и изпратили.
Повечето поръчки при нас се правят по индивидуален проект, което в общия случай, не позволява канселиране на поръчката (виж нашите Общи условия). Това, обаче, не трябва да Ви плаши. Ние искаме да сте доволни от резултата.
Това означава, че при несъответствие с поръчката или възникване на реален проблем ние сме насреща да
го решим заедно, а ако не имате възможност да върнете поръчката си.

Благодарим Ви за доверието и разбирането!