fbpx

Всеки повод има нужда от специален завършек. В онлайн магазина на NCandles ще откриете ритуални свещи, предназначени за най-важните за Вас дни. Превърнете всеки момент в специален спомен и ги увековечете с красив символ. Нашите изящни ръчни изработки могат да се използват и след края на повод като декорация. Използвайте ги за ритуал в църква, кръщене или сватба.

Ритуални свещи за църквата

Сватбени свещи с имена в розово злато

78.00лв.
75.00лв.89.00лв.
75.00лв.89.00лв.
75.00лв.
75.00лв.89.00лв.
75.00лв.89.00лв.

Ритуални свещи за църквата

Сватбени свещи с инициали в розово злато

75.00лв.
32.00лв.
32.00лв.
35.00лв.38.00лв.
35.00лв.
35.00лв.38.00лв.

Ритуални свещи за църква

Църковните ритуали са обвързани с много тайнства и символика. Важен мотив в тяхното изпълнение са свещите. Те заемат значимо място във венчаването и кръщенето. Точно по тази причина имат нужда и от специално внимание на празничния ден. Разгледайте красивите ни дизайни с разнообразни орнаменти и специални декорации. Разполагаме с разнообразие от предложение, изберете това, което пасва най-много на стила и на събитието Ви. Пламъкът носи символиката на топлина и вяра. Той прогонва мрака и поставя основите на по-светъл живот. Затова и ритуалните елементи са така значими и се изискват за всяко едно събитие в църквата. Обмислете добре какъв искате да бъде техният вид и изберете качествени материали за изработка. Съчетайте ги със стила на своя повод. Влагаме много усилия и часове работа, за да създадем най-красивите предложения за Вашия повод.

Ритуални свещи за кръщене

Ако организирате кръщене, съвсем скоро ще научите, ритуалните свещи са много важен елемент от събитието. Те трябва да бъдат закупени предварително за тайнството в църквата. При запалване изразяват поемането по пътя към религията, встъпването в нов начин на живот и светлинката на познанието. Поради красивият си смисъл, много често биват запазени като светъл спомен от събитието. Затова, когато са с различен и модерен външен вид, това ги прави още по-специални и уникални. NCandles предлага луксозни модели за кръщене, които варират по дизайн, цветове и изработка. С тях съхранявате по неповторим начин моментът на приемането на вяра. Нашите ръчни изработки могат да бъдат персонализирани с име, датата на събитието, както и да бъдат съобразени според Вашите представи за идеалната визия и цветови предпочитания. Те са уникална идея за подарък от кръстник и са особено подходящи, когато трябва да поднесете изненада за бебе или малко дете.

Ритуални свещи за сватба

Ритуалните свещи за сватба са много търсен аксесоар, без който декорацията на най-важния ден не може да бъде съвършена. Традиционно по време на бракосъчетанието те се платят от влюбените, които ги държат по време на обичая в църквата или пред олтара. Запалването на пламъка на любовта отбелязва мига, в който животът на двойката придобива нов смисъл и официално съвместно съжителство. Той е топлината на семейното огнище и искрата, която сближава хората. Когато в продължение на часове, очите на гостите са вперени във влюбените, всеки детайл от значение. Затова Ви предлагаме високо качество, без компромис с предложенията за сватба от NCandles. Те са изящни, красиви и с опция за изписване на име и дата. Запазете ги след паметния ден и съхранете спомена от вълшебния миг за дълго време. Нашият екип е готов да отговори всички Ваши въпроси и запитвания, свързани със задания по индивидуален проект. Отворете съзнанието си и дайте свобода на въображението си. С общи сили ще превърнем сватбата Ви в най-добре планираното събитие с неповторим стил, който ще остане запомнен дълго време!