fbpx

Всеки повод има нужда от специален завършек. В онлайн магазина на NCandles ще откриете ритуални свещи, предназначени за най-важните за Вас моменти. Превърнете тези моменти в специален спомен! Нашите изящни ръчни изработки могат да се използват и след края на повода като декорация. Използвайте тези красиви свещи за ритуала в църквата, за кръщене или сватба.


Ритуални свещи за църква

Църковните ритуали са обвързани с много тайнства и символика. Важен мотив в тяхното изпълнение са свещите. Те заемат значимо място във Венчавката и Кръщението. Точно по тази причина имат нужда и от специално внимание на празничния ден. Разгледайте красивите ни дизайни с разнообразни орнаменти и специални декорации. Разполагаме с разнообразие от предложения, изберете това, което пасва най-много на стила и на събитието Ви. Пламъкът носи символиката на топлина, светлина и вяра. Затова и ритуалните свещи са така значими и се изискват за всяко едно събитие в църквата. Обмислете добре какъв искате да бъде техният вид и изберете качествени материали за изработката им. Съчетайте ги в стила на Вашето тържество. Влагаме много усилия и часове работа, за да създадем най-красивите предложения за Вашия повод.

Ритуални свещи за кръщене

Ако организирате кръщене, съвсем скоро ще научите, че ритуалните свещи са много важен елемент от събитието. Те трябва да бъдат закупени предварително за тайнството в църквата. При запалване изразяват поемането по пътя към вярата, встъпването в нов по-светъл живот и познание. Поради красивият си смисъл, много често биват пазени като светъл спомен от събитието. Затова, когато са с различен и модерен външен вид, това ги прави още по-специални и уникални. NCandles предлага луксозни модели за кръщене, които варират по дизайн, цветове и изработка. С тях съхранявате по неповторим начин моментът на приемането на вярата. Нашите ръчни изработки могат да бъдат персонализирани с име, датата на събитието, както и да бъдат съобразени според Вашите представи за идеалната визия и цветови предпочитания. Те са уникална идея за подарък от кръстник и са особено подходящи, когато трябва да поднесете изненада за бебе или малко дете.

Ритуални свещи за сватба

Ритуалните свещи за сватба са много търсен аксесоар, без който декорацията на най-важния ден не може да бъде съвършена. Запалването на пламъка на любовта отбелязва мига, в който животът на двойката придобива нов смисъл. Той е топлината на семейното огнище и искрата, която сближава хората. Когато в продължение на часове, очите на гостите са вперени във влюбените, всеки детайл е от значение. Затова Ви предлагаме високо качество, без компромис с предложенията за сватба от NCandles. Те са изящни, красиви и с опция за изписване на име и дата. Запазете ги и съхранете спомена от вълшебния миг за дълго време. Нашият екип е готов да отговори на всички Ваши въпроси и запитвания. Отворете съзнанието си и дайте свобода на въображението си. С общи сили ще превърнем сватбата Ви в най-добре планираното събитие с неповторим стил, който ще остане запомнен дълго време!